Κατηγορίες
Καλάθι

3D ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΖΛ

3D ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΖΛ
Κωδικός: TGN01
Κουρδίστε και δείτε τη μελωδική ρόδα λούνα πάρκ να περιστρέφεται! Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, μπορείτε να βάψετε τη ρόδα με ακρυλικά χρώματα!..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κωδικός: TG605K
ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ- Είναι ένα καλοσχεδιασμένο ξύλινο μοντέλο ηλεκτρικής κιθάρας που μπορείτε να κατασκευάσετε με τα χέρια σας.Η ακουστική κλασική κιθάρα έχει ιστορία χιλιάδων ετών, ενώ η ηλεκτρική κιθάρα έχει εφευρεθεί λιγότερο από εκατό χρόνια, αλλά η επιρροή και η προώθησή της..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κωδικός: TG603K
ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ- Αναπαράγει το κλασικό φορτηγό με ανάκλιση, με φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και προχρωματισμένα κομμάτια, τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα. Αυτό το λεπτομερές και εξαιρετικής ακρίβειας μοντέλο σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μέρη και τους μηχανισμούς πο..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Κωδικός: TG509K
ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΟΡΤΩΤΗ- Αναπαράγει τον κλασικό φορτωτή, με φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και προχρωματισμένα κομμάτια, τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα. Αυτό το λεπτομερές και εξαιρετικής ακρίβειας μοντέλο σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μέρη και τους μηχανισμούς που κάνουν έναν Φορτωτή να..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Κωδικός: TG508K
ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΚΣΚΑΦΕΑ- Αναπαράγει τον κλασικό εκσκαφέα με φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και προ-χρωματισμένα κομμάτια, τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν  εύκολα. Η κατασκευή ενός μοντέλου σας επιτρέπει να δείτε και να αγγίξετε τα διάφορα μέρη ενός εκσκαφέα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσο..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 120 (10 Σελ.)