Κατηγορίες
Καλάθι

Εταιρία - Ιστορικό

Η PET-VET Supplies είναι μία απο τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου στην Ελληνική αγορά, με επιτυχημένη παρουσία από το 1984, και η πρώτη εταιρεία που δίδαξε στους Ελληνες ζωόφιλους την ύπαρξη ποιοτικών προιόντων.

Η ίδρυση της, δεν ήταν το αποτέλεσμα μίας απλής επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά η πραγματική επιθυμία του ιδρυτή της και των συνεργατών της, να δώσουν την ευκαιρία στο μικρό ζώο να απολαύσει την ποιότητα και την ποικιλία που του αξίζουν.
Η διοίκηση της εταιρείας απο ανθρώπους που δεν είναι απλά επιχειρηματίες, αλλά λόγω της ιδιότητός τους πραγματικοί γνώστες των αναγκών των μικρών ζώων, τοποθετεί την εταιρεία σε συνεχή πλεονεκτική θέση.

Αυστηρό κριτήριο των επιλεγόμενων απο την εταιρεία προιόντων για εισαγωγή και διανομή αποτελεί όχι μονο το επιχειρηματικό κέρδος, αλλά και η ποιότητα και η χρησιμότητά τους.

Απο την στιγμή της ίδρυσής της μέχρι σήμερα, με σκληρή δουλειά, με μεγάλη συνέπεια και αυστηρά κριτήρια επιλογής των προιόντων που εισάγει, η PET- VET SUPPLIES, πέτυχε να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, με περισσότερα από 8500 διαφορετικά προϊόντα και δραστηριότητα που επεκτείνεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.

Βασικός στόχος της εταιρείας, είναι η εξασφάλιση της μεγαλύτερης ποικιλίας προιόντων κορυφαίας ποιότητος, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές, για όλα τα ζώα συντροφιάς.

Το προσωπικό της εταιρείας, απο το υψηλότερο διευθυντικό στέλεχος μέχρι το τηλεφωνικό κέντρο, είναι πανω απο όλα «ανθρωποι» και πραγματικοί συνεργάτες για όλους τους πελάτες της εταιρείας. Εμπειροι και ηθικοί, σκύβουν πάνω απο τα προβλήματα του κάθε επαγγελματία του χώρου, και προσφέρουν τη βοήθειά τους και τις γνώσεις τους, σεβόμενοι τόσο τους συνεργάτες όσο και τους ανταγωνιστές, χωρίς κομπασμό και αλαζονία, παρα το οτι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ανήκουν στην πλέον αναγνωρισμένη και σεβαστή εταιρεία στο χώρο.

Οι μεγαλύτερες διεθνώς εταιρείες που παράγουν είδη για μικρά ζώα, συμπεριλαμβάνονται στους προμηθευτές και συνεργάτες της PET-VET SUPPLIES