Κατηγορίες
Καλάθι

Πληροφορίες Αποστολής

1. Παραλαβή από κατάστημα στο Ηράκλειο Αττικής

Παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, Κουντουριώτου 20α, 14122 Ηράκλειο Αττικής, εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία σχετικά με τη διαθεσιμότητας της.

2. Αποστολή εντός Αττικής

Παράδοση της παραγγελίας σας απο συνεργαζόμενη εταιρία Courier με πρόσθετο κόστος.

Το κόστος μεταφοράς για παραγγελίες κάτω των 50€ ανέρχεται στα 3€  για όλες τις περιοχές της Αττικής  και πληρώνεται μαζί με την αξία της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι άνω των 3 κιλών ή σε περίπτωση που ο όγκος της παραγγελίας ξεπερνά το βάρος (πχ Κλουβιά μεταφοράς) , τα μεταφορικά ακολουθούν ειδικές χρεώσεις, και το τμήμα πωλήσεων του καταστήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την αποστολή.

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

 

3. Αποστολή εκτός Αττικής - Νησιωτικές Περιοχές

Παράδοση της παραγγελίας σας από Courier ή μεταφορική με πρόσθετο κόστος. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον αγοραστή.

Σε περίπτωση που το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι άνω των 3 κιλών ή σε περίπτωση που ο όγκος της παραγγελίας ξεπερνά το βάρος (πχ Κλουβιά μεταφοράς) τότε η παραγγελία αποστέλλεται υποχρεωτικά με μεταφορική εταιρία. Το κόστος γνωστοποιείται στον πελάτη πριν την αποστολή της παραγγελίας και πληρώνεται κατα την παραλαβή των προϊόντων στη μεταφορική εταιρία απο τον πελάτη.

Για να δείτε τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ