Κατηγορίες
Καλάθι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΚΥΡΩΣΗΣ, ΑΛΛΑΓΩΝ & ΠΡΟ-ΑΓΟΡΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας.

Το δέμα θα πρέπει να συσκευαστεί για να μην δημιουργηθούν φθορές, κατά την μεταφορά, στο προϊόν ή την συσκευασία.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@petsite.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, το όνομα του πελάτη και η πλήρης περιγραφή του προϊόντος που πρόκειται να επιστραφεί.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Η αποτίμηση του προϊόντος γίνεται στην τρέχουσα τιμή.

Επιστροφές Διεθνών Παραγγελιών:

Λόγω του υψηλού κόστους μεταφορικών η  εταιρεία δεν παρέχει δωρεάν επιστροφή προϊόντος για παραγγελίες εκτός Ελλάδας.

Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή. Διευκρινίζεται ότι πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε.  Επίσης σημειώνεται ότι δεν γίνεται πίστωση του αρχικού κόστους μεταφορικών.

Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση (δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την παράδοση):

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή, ήτοι να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν λάβει τα αγορασθέντα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης αποστέλλει μία δήλωση ακύρωσης στο info@petsite.gr. Το κατάστημα  θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον πελάτη (εφόσον το προϊόν/προϊόντα έχουν πληρωθεί), μόνο εφόσον το (αγορασθέν) προϊόν / (αγορασθέντα) προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής (courier) για παράδοση στον Πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας με την οποία πραγματοποιήθηκε η πληρωμή ή με πίστωση του λογαριασμού Paypal που χρησιμοποιήθηκε.

Εάν τα προϊόντα έχουν ήδη δοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων κατά τους παραπάνω όρους.

Προ-αγορά Προϊόντων – Coming Soon:

Μπορείτε να προ-αγοράσετε τα προϊόντα σας πριν ακόμα φθάσουν στο κατάστημα, τα οποία θα παραδοθούν στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει μόλις είναι διαθέσιμο το απόθεμα τους.Στην σελίδα του προϊόντος μπορείτε να ενημερωθείτε για την αναμενόμενη ημερομηνία που το προϊόν θα φτάσει στο κατάστημα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία, κάποια από αυτά είναι σε απόθεμα και κάποια άλλα όχι, τότε γίνονται δύο αποστολές σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές, χωρίς καμία χρέωση παράδοσης από την στιγμή που η συνολική παραγγελία σας είναι πάνω από 20,00€ για αποστολές εσωτερικού Σε άλλη περίπτωση εάν υπάρχει χρέωση μεταφορικών θα χρεωθείτε μια αποστολή.

Εάν η παραγγελία σας είναι να παραδοθεί σε διεύθυνση εκτός Ελλάδος τότε θα πραγματοποιείται μια παράδοση. Στην περίπτωση που αγοράσετε περισσότερα από ένα προϊόν, προ-αγοράς με διαφορετικές αναμενόμενες ημερομηνίες παράδοσης, τα προϊόντα θα σταλούν όλα μαζί στην τελευταία αναμενόμενη ημερομηνία. Επισημαίνεται ότι η προ-αγορά προϊόντων προϋποθέτει την προεξόφληση τους (PayPal ή κατάθεση) και όχι αντικαταβολή.