Κατηγορίες
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

Α. Αντικαταβολή, με μετρητά στον κούριερ

Αφού επιβεβαιώσουμε τηλεφωνικά την παραγγελία σας θα ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσής της. Σε περίπτωση που έχουμε το είδος σε απόθεμα, θα σας αποσταλεί με συνεργαζόμενη εταιρία courier και θα το έχετε εντός 2 εργάσιμων ημερών. Εφόσον τα προϊοντα δεν είναι σε διαθεσιμότητα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί. Αφού παραλάβετε το πακέτο και επιβεβαιώσετε οτι είναι όλα σωστά, θα πληρώσετε στον κούριερ το αντίτιμο της παραγγελίας σας.

Για την επαρχία η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία  ή εταιρία κούριερ και επιβαρύνει τον αγοραστή. Για τα έξοδα μεταφορικών θα ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά πριν την αποστολή των εμπορευμάτων.

Β. Με παραλαβή και πληρωμή με μετρητά στο κατάστημά μας.

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο το κατάστημά μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, Κουντουριώτου 20α κατόπιν επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας των προιοντων και να λάβετε έκπτωση 5% . Έτσι, δεν επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Γ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας μέσω τραπέζης. Συνεργαζόμενες τράπεζες:

alpha bank logo

Alpha Bank - Αρ. Λογαρ:  GR92 0140 2920 2920 0233 0001 660

                    Δικαιούχος: ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑΚΑ

 

Όταν πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα πρέπει να γράψετε στο όνομα καταθέτη είτε τον αριθμό παραγγελίας σας είτε το όνομα με το οποίο κάνατε την εγγραφή στη σελίδα μας. Αφού επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και την εξόφληση θα σας στείλουμε τα προϊόντα με τον τρόπο αποστολής που έχετε διαλέξει. 

Δ.  Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

alpha bank logo

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ε. Μέσω PAYPAL  ( το απόλυτα ασφαλές σύστημα πληρωμών ).

Εφ'όσον έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να πληρώσετε μόνο με το email σας. Κατα τη διάρκεια της πληρωμής, μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της Paypal όπου πραγματοποιείτε τη συναλλαγή. Δεν κρατάμε στοιχεία πιστωτικών καρτών.


Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2840430

Για να δείτε τους τρόπους αποστολής πατήστε εδώ