Κατηγορίες
Καλάθι

Almo Nature

Η Almo Nature Υγρή Τροφή για Γάτες αποτελείται από επιλεγμένες, υψηλής ποιότητας και φυσικές πρώτες ύλες, οι οποίες υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους ποιότητας. Η Almo Nature προσφέρει όλη την ποικιλία και αυθεντικότητα που μόνο μια φυσική τροφή μπορεί να παρέχει.

Το φυσικό ένστικτο της γάτας αναγνωρίζει ότι όλα τα συστατικά των τροφών δεν είναι ίδια. Αυτός είναι ο λόγος που στις συνταγές HFC της Almo Nature επιλέγεται μόνο κρέας ή ψάρι που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση. Αυτό εγγυάται και διασφαλίζει ότι η γάτα σας λαμβάνει φυσικές ζωικές πρωτεΐνες για βέλτιστη διατροφική ισορροπία, υγεία και ευεξία.

H ALMO NATURE είναι τροφή που παράγεται μόνο με φυσικά συστατικά και μεγάλο ποσοστό των εσόδων της εταιρείας χορηγούνται σε προγράμματα προστασίας της βιοποικιλότητας των ζώων μέσω του Ιδρύματος FONDAZIONE CAPELLINO.

Κωδικός: 5840 Κατασκευαστής: Almo Nature
Η αξεπέραστη ποιότητα της Almo Nature είναι τώρα πιο διαφανής: Το ακρονύμιο HFC εγγυάται ότι το περιεχόμενο είναι με συσταστικά τα οποία προορίζονται για ανθρώπινη χρήση. Οι ατομικές συσκευασίες HFC CUISINE 55g είναι ιδανικές για την ενυδάτωση της γάτας σας. Κατασκευάζονται με επιλεγμένα συστατικά π..
1,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,81€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)